Friday, October 1, 2010

KAMI MENERIMA TEMPAHAN JAHITAN MANIK PADA HARGA TERMURAH DIPASARAN!!!!

Kami menerima tempahan jahitan manik pada tudung atau baju anda ada harga serendah RM15 keatas all in one. manik menggunakan manik kami sendiri.

pakej kami anda yang terendah dipasaran online. anda juga boleh memberikan design anda sendiri untuk dijahit


PENAFIAN:-
--------------------------------------------------------
kami merupakan syarikat yang berdaftar dengan ssm dan mempunyai 10 orang pekerja terlatih daripada ILP untuk membuat jahitan manik ini bagi jualan borong dengan mutu terjamin dan TIDAK PERNAH MENIRU mana daripada mana2 blog. anda boleh melihat sendiri cara jahitan manik kami dengan lain2 blog. dan sekiranya kami meniru kami amat berbesar hati sekiranya individu terbabit mengambil tindakan undang-undang.

Kemahiran jahitan manik adalah kelebihan individu dan sesiapapun boleh membuatnya sama seperti membuat sulaman tangan atau mebuat tudung. tiada istilah tiada persaingan dalam perniagaan dan hanya individu yang bukan dalam line usahawan dan akan membuat dakwaan karut.

kami juga amat berbesar hati sekiranya ada perniaga lain ingin copy gambar dalam blog kami untuk ditunjukkan kepada pelanggan masing2.

allah telah menetapkan rezeki individu asalkan jangan kita cuba jatuhkan individu masing2. " allah yang memberi rezeki dan allah juga yang menetapkan rezeki itu cukup".

CARI TUDUNG ANDA DISINI